Reklam

Vakit Haber

Flickr Images

About Veronica

Mobil Oyunlarda Nasıl Para Kazanılır ?


Türkiye’de gelişme noktasında olan akıllı telefonların mobil mağazalarıda hergün gelişiyor. Milyonlarca uygulamaya ulaşan  telefon mağazalarında çok iyi uygulama ve oyunlar var. Ülkemizde mobil oyun ve uygulamalara olan talepede bakarsak, hergün gelişmeye devam edeceğe benziyor. Kitle bu kadar büyük oldukça uygulama geliştiricileride, bu kitleden paz almak istiyorlar.

Mobil oyun ve uygulamalardan para kazanmalıyım!

Mobil platformda yaptığınız oyun veya uygulamalardan para kazanmak istiyorsanız, kesinlikle kendinize özgü ve yeni bir fikir olması gerekiyor.  Bende bu yazımızda size “mobil oyunlardan nasıllara kazanılır?” sorusunun cevabını vericem.
öncelikle bir geliştirici olmak için dil bilmeniz gerekiyor. Tabikide bu dil dediğimiz İngilizce veya Almanca değil. Genellikle geliştiriciler JavaScript dilini ve Unity oyun motorunu kullanıyor. Unity’nin yaygın olarak kullanılmasının nedenı, öğrenilmesinin kolay olması ve arayüzünün kullanışlı olması.
Yaptığınız uygulamalara fazlasıyla reklam koyarsanız, kullanıcılarınız için elverişli olmayabilir ve “her yer reklam dolu,indirmeyin” türünden yorumlar alırsınız. Bu da uygulamanızın kalitesini ve indirme sayısını düşürür.
Oyununuza reklam koymak istemezseniz, oyun içi satın alma yöntemini kullanabilirsiniz. Bu yöntem çoğu oyunun yüksek kitlelere yayılmasına sebep olmuştur. Bu yöntem ile birlikte, oyununuzdan aktif olarak para kazanabilirsiniz.
Uygulamanızı oluşturdunuz. Mobil mağazalara yüklediniz. Reklam veya oyun içi satın alma yöntemlerinden birini oyun veya uyglamanıza uyguladınız. Şimdi ise sıra geldi, uygulamnızı tanıtmaya.
Uygulamanızı tanıtırken sosyal medyayı çok iyi kullanmalı, tanıtım zamanında kullanıcılarınızda ücretli olanları ücretsiz dağıtarak kendinize ait bir kitle olmasını sağlayabilirsiniz.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder